ZIT-IE??

15 januari 2021

Een nieuw product in de webwinkel; de ZIT-IE

Een kussen met de werking van de skippy-bureaubal echter kleiner, handzamer, en het rolt niet weg

Het is een aanvulling op je bureaustoel , wissel af met zittend, staand en ZIT-IE werken.

Verkrijgbaar in 2 kwaliteiten.

Leuke reactie gehad op onze ZIT-IE die ik graag even deel:
De Zit-IE zit goed. Je kunt hem goed afstellen op hoe je wilt zitten. Dat is even zoeken, maar ’n kind kan de was doen. De hoes eromheen is ook heel prettig, met name door de onderkant waardoor de Zit-IE niet schuift.
Briljante naam overigens!
Ik heb nog nooit een ergonomisch kussen gehad, dus ik kan het niet vergelijken. Maar ik ben er blij mee. De Zit-IE stimuleert me, meer dan zonder kussen, om rechtop te zitten. Nog een voordeel is dat, als je hem even niet gebruikt je het tot een heel klein pakketje kunt vouwen.

Het enige minpuntje is wellicht dat je op kunststof zit waardoor het minder ‘ventileert’. Maar op zich is dat een mooie aanleiding om even te gaan staan of lopen. Het staat overigens ook in de instructie dat je moet afwisselen.
Dus, ik ben blij met de Zit-ie!

logo-plastifix

Plastifix is een Noord-Hollandse onderneming die vanaf 1952 is uitgegroeid tot specialist in hoogfrequent lassen van kunststoffolies en stansen van kunststof platen en karton.

We produceren alleen kunststof producten waarvoor geen ander hoogwaardig alternatief is. Producten die een betere bijdrage leveren vergeleken met andere materialen. Praktisch betekent dit: we willen niet meer alles maken wat we kúnnen maken.